De CO2 Jet van het merk Magic FX is een eenvoudig CO2 -apparaat dat, mits juist toegepast, toch een groots effect geeft. Het is binnen het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam dan ook een van de meest gebruikte machines bij zowel binnen- als buitenevenementen. De CO2 Jet blaast een indrukwekkende witte rookpluim uit, die net zo snel weer oplost als dat hij verschijnt. Deze rookwolk vormt zich uit gecondenseerde waterdamp uit de lucht. Het gebruik van CO2 Jets kan de temperatuur in een evenementenhal iets doen zakken.

 

De CO2 Powerjet van het merk Magic FX is een grotere variant van de CO2 Jet. Het is een eenvoudig CO2 -apparaat dat, mits juist toegepast, toch een groots effect geeft. Het is binnen het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam dan ook een van de meest gebruikte machines bij zowel binnen- als buitenevenementen. De CO2  Powerjet blaast een indrukwekkende witte rookpluim uit, die net zo snel weer oplost als dat hij verschijnt. Deze rookwolk vormt zich uit gecondenseerde waterdamp uit de lucht. Het gebruik van CO2 Powerjets kan de temperatuur in een evenementenhal iets doen zakken.

 

De CO2 Gun van het merk Magic FX is populair CO2-apparaat. Doordat een persoon de CO2 Gun vasthoudt en bedient leent de machine zich vooral voor gebruik door DJ's en bij soortgelijke acts. De CO2 Gun blaast een indrukwekkende witte rookpluim uit, die net zo snel weer oplost als dat hij verschijnt. Deze rookwolk vormt zich uit gecondenseerde waterdamp uit de lucht. De gebruiker van de CO2 Gun kan de rookpluim naar verschillende kanten richten en er zelfs zwaaiende bewegingen mee maken. De CO2 Gun neemt de toeschouwer mee naar science-fictionachtige sferen!

Wie kent het niet: de onthulling van een glanzend product, een nieuw bedrijfslogo met een wervende tekst of een prominente persoon door een gordijn dat op het moment suprème neervalt. Voor deze toepassing leent zich de Power Drop van het merk Magic FX. De Power Drop is een betrouwbaar valdoeksysteem dat bestaat uit losse modules. Dat maakt het geschikt voor zowel een enorm valdoek van vele vierkante meters als voor een klein gordijn in een portaal. Elke module is voorzien van een kleine flitser, die desgewenst een lichtflits geeft bij het loslaten van het valdoek. De Power Drop is ook toepasbaar in andere situaties waar voorwerpen neer moeten vallen, zoals ballonnen uit het dak van een evenementenhal.

Homo Bulla Est: Desiderius Erasmus zag de zeepbel als symbool van de vergankelijkheid van de mens. Hoe vergankelijk ook, een rijke stroom zeepbellen is altijd een feeëriek gezicht. De Bubble Master, de bellenblaasmachine van het merk Magic FX, produceert meer dan 6000 bellen per minuut. Zeker met een juist gerichte en gedoseerde belichting draagt dat bij aan de feestelijke sfeer van elk binnenevenement. Maar ook van een openluchtshow bij daglicht maakt de Bubble Master een magische belevenis.