Shot Base

De Shot Base van het merk Magic FX is een uitgebreide variant van de Power Shot. Het is een veelgebruikte machine voor binnenevenementen uit het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam. De Shot Base schiet confetti of streamers, lange papieren slierten, uit voorgevulde buizen. Er is plaats voor 4 buizen tegelijk. De machine is klein en handzaam en laat zich zeer snel herladen.

 

In de  Shot Base worden vier kokers aangebracht die zijn gevuld met confetti of streamers en voorzien van een stikstofpatroon dat onder druk staat. Een elektrische in de koker maakt het mogelijk om dit patroon te openen. Het vrijkomende gas schiet de inhoud van de koker weg. De kokers zijn geschikt voor eenmalig gebruik. De Shot Base dient als statief voor de voorgevulde kokers en om het elektrische signaal om de inhoud weg te schieten over te brengen. De Power Shot laat zich aansturen via DMX512 over 5 kanalen. Als de machine op scherp staat branden er twee rode waarschuwingsleds om mensen in de omgeving te waarschuwen voor een mogelijk confettischot. De voorgevulde confettikokers zijn er in de maten 40cm. en 80cm. Afhankelijk van het gebruikte type koker schiet de Shot Base van 5m. tot 20m. ver. Wat inhoud betreft is er een ruime keuze aan soorten en kleuren confetti en streamers. Uiteraard zijn alle gebruikte confetti en streamers brandveilig volgens de norm NEN-EN-ISO 6941. Certificaat en testverslag zijn desgewenst op aanvraag beschikbaar. De Shot Base is ook als complete machine te huur bij Effectmachines Rental.

SPECIFICATIES 

Size : 28 x 28 x 12 cm
Weight : 10 kg
Voltage : 230V
Power : 400W
Control : DMX 
Consumption : Confetti & Streamers
Output : Electric Confetti Cannons 40cm: 5m - Electric Confetti Cannons 80cm: 12m - Electric Streamer Cannons 40cm: 10m - Electric Streamer Cannons 80cm: 20 m