Power Shot

De Power Shot van het merk Magic FX is een eenvoudig confettischietsysteem in het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam. De Power Shot schiet confetti of streamers, lange papieren slierten, weg uit voorgevulde buizen. De machine is klein en handzaam, en laat zich zeer snel herladen.

In de Power Shot wordt een koker aangebracht die is gevuld met confetti of streamers en is voorzien van een stikstofpatroon dat onder druk staat. De koker is voorzien van een elektrische inrichting om dit patroon te openen. Het vrijkomende gas schiet de inhoud van de koker weg. De kokers zijn geschikt voor eenmalig gebruik. De Power Shot dient als statief voor de voorgevulde kokers en om het elektrische signaal om de inhoud weg te schieten over te brengen. De Power Shot werkt op elektriciteit met een spanning van 230 volt (netspanning) en wordt bediend met een aan-uitschakelaar. Met behulp van een switchpack zijn één of meerdere Power Shots ook aanstuurbaar via DMX512. De voorgevulde confettikokers zijn er in de maten 40cm. en 80cm. Afhankelijk van het gebruikte type koker schiet de Power Shot van 5m. tot 20m. ver. Wat inhoud betreft is er een ruime keuze aan soorten en kleuren confetti en streamers. Uiteraard zijn alle gebruikte confetti en streamers brandveilig volgens de norm NEN-EN-ISO 6941. Certificaat en testverslag zijn desgewenst op aanvraag beschikbaar. De Power Shot is ook als complete machine te huur bij Effectmachines Rental.

 

 

SPECIFICATIES 

Size : 13 x 12 cm
Weight : 1,7 kg
Voltage : 230V
Power : 100W
Control : 230V on/off or DMX by using a switchpack 
Consumption : Confetti & Streamers
Output : Electric Confetti Cannons 40cm: 5m - Electric Confetti Cannons 80cm: 12m - Electric Streamer Cannons 40cm: 10m - Electric Streamer Cannons 80cm: 20 m